» 16.12.2016-19.12.2016


16.12.2016-19.12.2016

16.12.2016-19.12.2016 впроваджуючи програму «ПРЕОБРАЖЕННЯ» (Духовне єднання Сходу та Заходу) керівництво Благодійної організації «Духовно-культурний фонд «Майбутнє нащадків» та керівництво Міжнародної дипломатичної духовної академії (ГО "Міжнародна дипломатична місія "ОБСЄ") перебувало в Івано-Франкі́вській єпа́рхії Украї́нської пра́вославної це́ркви Ки́ївського Патріарха́ту, з іконами Святих Угодників Божих Святителя Миколи Чудотворця, Святої Великомучениці Варвари та Святого Великомученика Георгія Переможця з мощами! Прихожани різних храмів єпархії змогли прикластися до цих Святинь!

19 грудня 2016, в понеділок 27-мої седмиці після Пятидесятниці, Свята Православна Церква вшановує пам’ять Святителя Миколая чудотворця. З нагоди свята, а також на запрошення протоієрея Іоана Романіва, керівництво Благодійної організації «Духовно-культурний фонд «Майбутнє нащадків» та керівництво Міжнародної дипломатичної духовної академії (ГО "Міжнародна дипломатична місія "ОБСЄ") відвідало храм Святителя Миколая села Красне Рожнятівського благочиння. В цей Святковий день храм Святителя Миколая села Красне Рожнятівського благочиння на запрошення протоієрея Іоана Романіва відвідав Митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф та очолив Богослужіння.

За Божественною літургією владиці-митрополиту співслужив настоятель храму протоїєрей Іоан Романів з численним духовенством Рожнятівського, Калуського та Богородчанського деканатів. За Богослужінням Апостола читав студент 1-го курсу ІФБІ ім прп. Феодосія Манявського, Миколай Спалило. В цей святковий день храм був переповнений парафіянами, які приступили до таїнства Сповіді та Причастя. Проповідь після запричасного стиха до вірян виголосив протоієрей Дмитро Сурак, настоятель Церкви Богоявлення Господнього села Добрівляни Калуського деканату. Після заамвонної молитви Архипастир у співслужінні духовенства прочитав акафіст до Святителя Миколая.

По завершенні акафісту владика Іоасаф звернувся до парафіян храму з повчальним словом про життя Миколая Чудотворця, привітав всіх присутніх з престольним святом та подякував протоієрею Іоану Романіву за запрошення. В свою чергу отець-настоятель підніс в подарунок Владиці часточку мощей Іоана Хрестителя та подякував за те, що він відкликнувся на його запрошення і поблагословив громаду.

       
  Коментарів (0)




































   
Зворотній зв'язок   Copyright © БФ "Майбутнє Нащадків"

Главная RRS лента