» 3.09.2018


3.09.2018

3.09.2018 керівництво Благодійної організації «Духовно-культурний фонд «Майбутнє нащадків», керівництво Міжнародної дипломатичної духовної академії (ГО "Міжнародна дипломатична місія "ОБСЄ"), керівництво Рекламно маркетинговой агенції "Спільна Перемога", керівництво Громадського Руху "Патріот" та лицарі Суверенного Християнського Лицарського Ордену Святого Архістратига Михаїла були присутні на круглому столі та громадському обговоренні, щодо активізації громадськості для підписання петиції на сайті Білого Дому про звільнення Олега Сенцова та решти Українських політв’язнів.
Під час заходу українські кіномитці, спортсмени, журналісти, науковці, студенти, представники державних органів та громадські активісти анонсують початок Всеукраїнського флешмобу із закликом - підписати петицію на сайті Білого Дому в підтримку Олега Сенцова та інших бранців Кремля.
Окрім того, за підтримки «Радіо Свобода», під час круглого столу продемонструють перші ролики, записані відомими українцями. Зокрема, звернення Римми Зюбіної, Олесі Жураківської та Володимира Зеленського.

Європейський парламент вже звернувся до Володимира Путіна з проханням негайно звільнити Олега Сенцова та інших українських бранців. Щоб на захист незаконнозасуджених українців виступила офіційна Америка, петиція на сайті Білого Дому повинна зібрати ще 67 тисяч підписів до 8 вересня. Часу не так багато.
Саме тому відомі українці розпочинають флешмоб із закликом об’єднатись і продемонструвати нашу спільну силу знову! Підписати петицію на сайті Білого Дому на підтримку усіх українських політв’язнів дуже просто!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/save-oleg-sentsov

       
  Коментарів (0)




































   
Зворотній зв'язок   Copyright © БФ "Майбутнє Нащадків"

Главная RRS лента