» 20.09.2018


20.09.2018

20.09.2018 На п’ятому ювілейному Конгресі юних посланців миру, який приурочено до Міжнародного дня миру, взяли участь учасники громадського руху «Діти – посли миру», представники міжнародних організацій, державних установ, посли миру, Київські освітяни, школярі та їхні батьки.

Серед запрошених була Дарина Коломийська - випускниця школи миру, юний посол миру, студентка київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв, волонтер з позивним "БІЛИЙ ЯНГОЛ". В рамках заходу від Ольги Богомолець, як голови наглядової ради громадської платформи "Люди допомагають Людям", Даринку нагородили нагрудним знаком "Волонтери України" - за активну громадянську позицію, жертовність та відповідальність, проявлені у складний для нашої країни час.
Громадську нагороду вручали члени громадської платформи: учасниця бойових дій на Сході України, Світлана Степанова та Аболмасова Тамара Степанівна - мама загиблого воїна на Сході України, фельдшера медичної служби Андрія Аболмасова.

Ще одну подяку "БІЛОМУ ЯНГОЛУ" вручила Президент фонду "Майбутнє нащадків", Лариса Драгунова - за відданість своїй справі, патріотизм та милосердя.

       
  Коментарів (0)




































   
Зворотній зв'язок   Copyright © БФ "Майбутнє Нащадків"

Главная RRS лента